Anuntul facut de ANDREEA TONCIU la 7 luni de la nasterea micutei REBECCA!

Andreea Tonciu are o familie fericita, alaturi de fetita ei si de barbatul pe care il iubeste. Bruneta se simte iubita, rasfatata, linistita si, in primul rand, in siguranta. Cei doi au devenit pentru prima oara parinti si tot timpul este dedicat micutei lor.

Bruneta a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie cu micuta sa, alaturi de un mesaj emotionant, care il va putea citi si intelege peste ani.

,,Copile drag, esti soarele meu, aerul meu, comoara mea. Doar pentru ca te am, ma simt cea mai bogata femeie din lume! Tu ma faci fericita in fiecare secunda a vietii mele! Tu esti speranta si lumina mea, TE IUBESC!’’, a scris Andreea pe pagina sa de Facbook.

Andreea Tonciu si Daniel Niculescu s-au cununat religios duminica, 4 septembrie, la biserica Sfanta Fecioara Maria, acolo unde a avut loc si botezul fetitei lor. Nasii de cununie sunt Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Biserica unde s-a desfasurat cununia religioasa a fost aranjata in cel mai mic detaliu, asa cum Andreea si-a dorit.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro