BETTY SALAM a aratat tuturor ce cadou a primit de la iubitul ei! Vedeta s-a topit instant

Betty Salam si Catalin Visanescu sunt impreuna de mai bine de doi ani si se iubesc foarte mult. Catalin o rasfata cum stie el mai bine pe fiica lui Florin Salam, iar de Ziua Indragostitilor i-a pregatit o surpriza spectaculoasa.

Cantareata a primit un buchet mare de trandafiri rosii, iar in mijlocul buchetului era o inma din trandafiri roz. ,,Te iubesc si iti multumesc ca imi faci cele mai frumoase surprize’’, i-a transmis Betty iubitului sau, Catalin.

Imaginea pe care bruneta a impartasit-o prietenilor virtuali i-a bucurat foarte tare pe acestia, care au inrosit butonul de like, dar i-au lasat si foarte multe mesaje.

Betty Salam s-a pus serios pe slabit de cand toata lumea vorbea ca luase cateva kilograme in greutate. Ca sa inchida gura rautaciosilor, fiica lui Florin Salam a redevenit la silueta pe care o avea in urma cu cateva luni si a dezvaluit metoda prin care a reusit acest lucru.
loading...
,,Am avut o perioada in care nu aveam pofta de mancare. Iubitul meu poate sa va spuna. Nu mancam absolut nimic, mancam o data pe zi, pur si simplu am dat jos cateva kilograme. In rest nu mananc foarte des. De fiecare data cand postez pe Instagram rodii, atunci inseamna ca eu mananc rodii. Eram putin mai plinuta, nu am zis ca am slabit zece kilograme, am zis ca am slabit aproape zece. Dar mancati rodie, beti foarte multa apa, miscare, fara paine, fara ciocolata, sampanie sau guma’’, a declarat fiica lui Florin Salam.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro