Cabron – Asa ceva (piesa noua)

Cabron lanseaza single-ul „Asa ceva”, piesa extrasa de pe albumul „Lupu’DPM”, ce va fi disponibil online din 22 februarie. Piesa este compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata in coproductie cu Cat Music.

„Indiferent cat de greu ne e, romanul este descurcaret!:) Nu gasesti <> nicaieri, nu gasesti un om care sa se muleze mai bine pe orice fel de situatie asa cum o face romanul,” spune Cabron.

Albumul „Lupu’DPM” include 17 piese, printre care hit-uri precum: „Iarna pe val”, „Frunzele si iarba”, „Da-o tare”, „Vocea ta”, „La masa mea”.
loading...
Cabron este una dintre vocile importante ale hip-hop-ului din Romania. Si-a inceput cariera in 1999, cand a infiintat, impreuna cu Shooby, trupa Codu’ Penal. Din 2007, s-a dedicat unei cariere solo, iar doi ani mai tarziu a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care a lansat mai multe single-uri. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: „Arata-le la toti”, o colaborare cu Pacha Man si Jazzy Jo, „Iarna pe val”, „Frunzele si iarba”, „Da-o tare”, un featuring cu Smiley si Guess Who, „Vocea ta” cu Voltaj sau „La masa mea” feat. Stefan Banica.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro