Ce facea ANDREEA MARIN in pauzele de la filmari!

Andreea Marin va face parte din juratii noii emisiuni de dans ”Uite cine danseaza” si este foarte incantata de aceasta noua experienta, de care se va bucura impreuna cu cei care participa la show, dar si cu cei care vor privi.

Vedeta a facut recent o marturisire pe pagina sa de Facebook, in care a povestit cum s-a ‘’imprietenit‘’ cu pianul ce se afla intr-un colt de platou si care parea neatins de multa vreme.

,,La filmarile dedicate proiectului „Uite cine danseaza”, ProTV, ascuns intr-un colt de platou, un pian ce parea neatins de multa vreme, fara pedale, cu clapele nealintate de maini care sa le atinga cu dragoste… Era doar parte din decor… Mi se facuse dor si am ales ca in minutele de pauza sa ma retrag in coltul in care singuraticul pian parca astepta sa ne imprietenim… Abia astept sa il ascult live pe Richard Clayderman intr-un concert special de ziua noastra, de 8 martie. Sa aveti o zi minunata, dragii mei!’’, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

”Va multumesc pentru felul in care ati imbratisat scena noastra de dans, va ofer in dar cateva imagini din culisele realizarii spotului Pro TV pentru „Uite cine danseaza”. In pauza, am gasit un pian si poate in curand voi posta o scena filmata al acelui moment spontan. O seara frumoasa!”, scria in urma cu cateva zile Andreea Marin.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro