Clipe grele pentru Anamaria Prodan! Impresara a ajuns din nou la spital

Problemele de sanatate se tin lant pentru Prodanca! Dupa ce, in urma cu doua saptamani, vedeta a ajuns de urgenta la spital, luata direct de la aeroport de salvare, ei bine, aseara, Ana a intrat din nou pe mana medicilor.

Anamaria Prodan a ajuns din nou de urgenta la spital. Ea acuza dureri in zona capului, la fel ca si in trecut, cand a suferit un amevrism cerebral, dar si dureri la nivelul pieptului.

Medicii veniti sa ii acorde primul ajutor i-au administrat o serie de calmante, i-au facut o injectie si, apoi, pentru ca starea ei nu se imbunatatea, au dus-o de urgenta la spital”,au dezvaluit persoane care au vazut tot ce i s-a intamplat impresarei pentru Wowbiz.

prietenii vedetei sustin ca Prodanca a ramas peste noapte la clinica si nu va fi externata nici in cursul zilei de azi. “Problemele de sanatate ale femeii s-au agravat serios. Din acest motiv, doctorii au anuntat-o ca, indiferent de contractele pe care le are, nu ii vor da voie sa paraseasca spitalul pana la finele acestei saptamani”, au conchis surse din cadrul SMURD.

loading...
sursa: RTV.NET

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro