Cosy feat. Alessia – Hollywood (piesa noua si videoclip)

2017 incepe in forta pentru Cosy! Artistul pregateste un video album produs in studioul Al Saselea Simt si regizat de Richard Stan, iar prima piesa este rezultatul unei reusite colaborari cu Alessia.

„Hollywood este prima piesa de pe video albumul pe care-l voi lansa in 2017! Mesajul pe care il transmit este simplu: ii indemn pe cei care vor sa traiasca renumitul vis american sa incerce sa inteleaga ca adevarata implinire nu poate fi definita de bunastarea materiala.. Realitatea romaneasca, care de cele mai multe ori nu este una de vis, nu trebuie ignorata, ci lasata sa fie constructiva. Pentru mine, Hollywood e Romania, sud!”, afirma Cosy.

Piesa a fost produsa de Rappy, Andrei Dan (C.P.R. Production), impreuna cu Alex Tabacar, Cristian Serbanescu, Vlad Goleanu si Peter Zaad (mix&master), in studioul Al Saselea Simt.

Videoclipul este regizat de Richard Stan si a fost filmat pe strazile din Bucuresti, iar personajele sunt oameni simpli, normali, pe care ii puteti intalni oricand pe strada.

„Imaginile pe care le vedeti in clip reprezinta viziunea pe care am avut-o dupa ce am ascultat prima data piesa. Ele sunt exact opusul a ceea ce inseamna intr-adevar Hollywood. Am ales sa filmez in Berceni, Salajan si Ferentari – trei dintre cartierele Bucurestiului care mi-au format de-a lungul vietii conceptiile referitoare la importante aspecte ale vietii, prin ambele exemple, pozitive si negative”, explica regizorul Richard Stan.

loading...
„Am gasit exact vocea de care aveam nevoie pe aceasta piesa! Alessia este foarte talentata, iar colaborarea noastra nu va inceta aici”, declara Cosy.

„Mi-a fost prezentata piesa si am rezonat cu ea din prima, asa ca am trecut la treaba. Am colaborat foarte bine cu Cosy si, cu siguranta, vom colabora si in viitor”, spune Alessia. Despre mesajul piesei, artista declara ca „nu trebuie sa fii inconjurat de lux ca sa te simti implinit. Daca faci ceea ce iti place, daca muncesti pentru a-ti indeplini visul si te inconjori de oamenii potriviti tie, te simti mai bine ca la Hollywood”.

Despre Cosy veti mai auzi, cu siguranta, anul acesta, pentru ca va lansa un intreg video album: „Proiectul este in derulare, voi lansa cate o piesa cu videoclip pe luna. Am filmat deja impreuna cu Richard Stan cateva dintre videoclipuri, dar mai avem multa treaba in perioada care vine”, declara artistul.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro