Cum am filmat-o pe fosta iubita a lui Dorian Popa dupa o noapte in club

Eliza Ciocan sau “Elzy” asa cum i se spune prin lumea buna a Capitalei, fosta iubita a musculosului Dorian Popa, nu a renuntat nici acum la “tururile de forta” prin cluburi, acolo unde starneste de fiecare data poftele masculilor prezenti!

Paparazzi au filmat-o pe sexoasa satena dupa o noapte in club, alaturi de un grup de prietene, aratand impecabil, semn ca este deja obisnuita cu un astfel de “program”.

Cu picioarele la vedere pana… sus, imbracata intr-o tinuta stralucitoare ce aminteste de reginele din istorie si asortata cu o hainuta de blana, Elzy s-a comportat ca o veritabila diva! A tinut tigara in mana cu niste gesturi desprinse parca din peliculele anilor interbelici, mergand lejer, apoi si-a rugat prietenele sa-i faca, nu-i asa, fotografiile devenite deja obligatorii pentru orice fata mondena care se respecta.

A fost un pic deranjata de prezenta unui cersetor, venit sa castige ceva banuti, dar nu a lasat asta sa o incurce prea mult. Daca acum nu a plecat spre casa in prezenta niciunui barbat… ei bine, in anii trecuti Elzy uimea pe toata lumea dupa ce cucerea un adevarat cavaler, care a “transportat-o” in spate dupa o noapte de distractie, atunci cand dansul continuu pe tocuri ametitoare a dat-o gata pe fosta iubita a lui Dorian Popa.
loading...
Chiar daca parea ca Eliza a reusit sa-l cucereasca definitiv pe Dorian, spre marele necaz al fanelor care oftau la fiecare aparitie a cantaretului, habar nu avea ca la orizont avea sa apara cea care l-a facut in cele din urma “baiat de casa”! Claudia, poreclita si “Pisicuta” dupa dezmatul fierbinte din vara trecuta, atunci cand s-a dezlantuit ca o pantera, starnind gelozii pe plaja cu trupul ei perfect, dar si cu momentele de pasiune nestavilita avute in apa marii alaturi de Dorian, i l-a “suflat” pe cantaret. Insa nici Eliza nu s-a dat batuta, trecand peste esecul sentimental si profitand de succesul pe care il are printre masculi atunci cand isi face aparitia, se distreaza pe cinste, fara sa se “lege” momentan de vreunul dintre ei.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro