Cum a primit ANDREI de la „Alb si Negru” vestea ca e tata! „Eram…”

Andrei de la „Alb si Negru” a dezvaluit ca era pe scena in momentul in care a aflat ca este tata. El a marturisit ca, imediat dupa ce a terminat concertul, a fugit la spital.

„Eram pe scena, cu telefonul in mana, cand am primit vestea ca Antonia a nascut. Imediat ce am incheiat concertul am fugit intr-un suflet la spital, sa-i vad.

Sunt foarte fericit si extrem de emotionat. De altfel, imi tremurau picioarele de emotie cand am ajuns. Antonia a nascut cu o saptamana mai devreme de data programata, insa totul este in regula. Au fost si ai mei sa-i vada, urmeaza sa vina si mama Antoniei, din Italia”, a declarat Andrei Stefanescu.

Andrei a stabilit deja cine vor fi nasii micutului Ayan Andrei. „Sunt prieteni si oameni pe care ii iubim foarte mult. O pereche de nasi este formata din Alle, cel alaturi de care am inceput sa cant, si sotia lui. Iar a doua pereche este formata din Tibi, prietenul meu bun, si mama lui, care-mi sunt ca o familie”, a precizat Andrei.

loading...
Andrei Stefanescu, component al trupei „Alb si Negru”, este, de doua zile, tata. Iubita lui, Antonia, a nascut sambata seara un baietel, Ayan Andrei, perfect sanatos. Micutul a avut la nastere 53 de cm si 3,200 kg.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro