DAN BADEA a rupt tacerea! Dupa aproape trei ani de la divort, barbatul a recunoscut ca LORA l-a inselat

Dan Badea a divortat de Lora in urma cu aproape trei ani. Cei doi nu au vrut sa comenteze sub nici o forma motivele care au dus la aceasta despartire, desi se vorbea ca artista si-ar fi inselat sotul, insa nici unul dintre ei nu a recunoscut.

Actorul de stand-up comedy este foarte fericit acum alaturi de iubita lui, cu care se va casatori foarte curand.„O sa vina foarte multi invitati. Vreo 200. Pe 2 septembrie vom avea nunta. (…) Nu, chiar nu ma gandesc ca am fost si cu fosta in locurile respective. Copilul este destul de aproape. Dupa nunta vrem si un copil”, a spus Dan Badea.

„Nu mi-e teama deloc sa fac din nou acest pas. Nu o sa am moment de stand up la nunta. Eu nu o sa spun nimic, doar daca se imbata Bordea”, a mai spus Dan Badea. „Nu mi-e teama ca voi fi inselat din nou”, a adaugat comediantul.

Tanara a povestit inceputurile relatiei sale cu actorul de stand-up comedy: „In Vama ne-am vazut. El era cu prietenul lui Edi, Edi Aninaru. El a vorbit mai intai cu prietenii. Eu eram mai retrasa, nu eram de abordat. Mi-a facut toti prietenii sa rada si ne-am facut de atunci o gasca si am ramas apropiati, ne-am vazut cu totii si la Bucuresti. Acesti prieteni ne vor fi si nasi“.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro