Delia – un nou show Psihedelia

Delia revine cu un anunt minunat pentru fanii ei: al treilea show Psihedelia la Sala Palatului

Dupa ce anul trecut a reusit performanta de a avea un concert sold out la doar o luna de cand a fost anuntat (Delia’s Winter Wonderland) cu bilete cuprinse intre 490 si 690 de lei, Delia revine azi cu un anunt minunat pentru fanii ei.

Pentru ca biletele de pe 5 si 6 martie se epuizeaza intr-un ritm alert si show-urile sunt aproape SOLD OUT, Delia, impreuna cu managementul sau, au decis sa puna in vanzare inca un concert Psihedelia la Sala Palatului, pe 4 martie 2017, ora 20:00.

„Ma bucura foarte mult faptul ca am mai adaugat un show in seria Psihedelia. E o intreaga experienta care iti schimba perceptia asupra realitatii. Nu e nimic infricosator, doar un show diferit fata de ce am facut pana acum. Imi place sa vin cu un produs bine gandit, cu elemente deloc comune si cel mai important, o productie de calitate la care muncesc cu o echipa imensa de cateva luni bune” – Delia.

loading...
Biletele s-au pus in vanzare online pe catmusic.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.salapalatului.ro , iar punctele de vanzare fizice sunt: Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos, Carrefour, Inmedio, Orange, Vodafone, Librariile Carturesti si Humanitas, Benzinariile OMV, oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro