Dezvaluiri! Bianca Dragusanu a facut un scandal monstruos la Ambasada Americii!

Frumoasa roscata si-a dorit sa mearga pe „taramul fagaduintei” in urma cu cativa ani, dar cererea ei de a i se acorda viza a fost respinsa in urma interviului dat la Ambasada Americii. Reactia divei, cand i s-a comunicat hotararea, a fost, conform surselor, halucinanta!

Pe cat de inofensiva si plapanda pare Bianca Dragusanu cand este la bratul sotului ei, Victor Slav, pe atat de navalnica poate deveni cand se simte amenintata, cand cineva nu tine cont de notorietatea ei sau pur si simplu, spun sursele, cand nu i se face pe plac.

Fata vulcanica a frumoasei roscata a iesit la suprafata si in urma cu cativa ani, cand diva a aplicat pentru viza de America. La fel ca orice cetatean, fie el star sau anonim, protagonista noastra a fost nevoita sa mearga la un interviu la Ambasada, unde i s-au adresat, cum e procedura, intrebari legate de scopul calatoriei ei peste Ocean.

La final, oficialul ambasadei nu a considerat ca fosta asistenta tv era eligibila in acel moment pentru primirea unei vize pentru Statele Unite, asa ca cererea ei a fost respinsa. Moment in care, conform unor surse apropiate ei, sotia lui Victor Slav si-a iesit din fire cum de putine ori i se mai intamplase. A inceput sa urle si sa gesticuleze frenetic dupa care a bufnit in plans si, cu sughituri, a explicat ca este vedeta, are o cariera in Romania, un viitor promitator si nici prin cap nu i-a trecut vreodata sa emigreze in SUA. Dupa care a trantit usa si a plecat bodoganind.

loading...
La putin timp de la acest episod furtunos, in 2010, Bianca a fost aleasa, impreuna cu alte 12 manechine, printre care si Violeta Babliuc, fosta iubita a lui Catalin Botezatu, sa participe la concursul „cea mai sexy vampirita”. Cand a auzit insa ca orasul care urma sa gazduiasca celebra competie era Las Vegas a spus „pas” fara ezitare.

„Biancai i s-a propus sa mearga in SUA alaturi de Roxana Ungureanu, Violeta Babliuc si alte modele cunoscute din Romania, sa participe la un concurs de frumusete. Dar cand a auzit ca evenimentul se tine in Las Vegas a spus ca ii este rusine sa mai puna piciorul in Ambasada Americii dupa circul pe care il facuse acolo cand i s-a respins cererea de viza”, a declarat o sursa din anturajul Biancai

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro