DOINITA OANCEA se pregateste sa devina mamica?

Doinita Oancea a fost adorata de public inca din perioada in care juca in primele telenovele autohtone. Chiar daca au trecut destui ani de atunci, bruneta are in continuare o multime de fani.

A trecut printr-o despartire dureroasa de Ionut Ghenu, insa acum Doinita pare sa fie din nou fericita, chiar daca nu a aparut oficial cu nici un barbat dupa evenimentul nefericit.

Bruneta se concentreaza in prezent pe proiectele profesionale, dar si pe relatia cu fanii ei, pe care ii tine constant la curent cu activitatile sale. Cu toate ca s-a zvonit ca ar avea o relatie amoroasa cu Augustin Viziru, cei doi neaga in continuare ca ar fi vorba de mai mult de o prietenie stransa. Insa, tot mai multe fotografii postate recent de Doinita Oancea pe conturile ei de pe retelel sociale le-au dat de gandit fanilor fiindca par sa sugereze tot mai mult ca zvonurile legate de o relatie amoroasa cu Viziru sunt adevarate.

Dupa ce a povestit ca are deja in plan crearea unei rochii de mireasa, acum a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu un inel pe degetul inelar alaturi de mesajul: „Sunt fericita! Un inel primit cu dragoste, dar pentru astazi, pentru maine si pentru restul zilelor!”, apoi a ales pe contul ei de Facebook o imagine in care apare alaturi de Augustin Viziru care tine in mana… o punga de scutece si un praz, asa cum spune o vorba populara care sustine ca oltencele folosesc prazul pentru a-si da seama ca sunt insarcinate. Fanii brunetei au reactionat rapid, lasand o multime de comentarii pozitive: „Are legatura prazul cu pampers… in Oltenia testul de sarcina se face cu praz… daca iese muscat inseamna ca esti insarcinata”, „Sarim peste nunta direct la botez”, „Bebe cumva?!”, „Dar cand faceti nunta? Mai lasa-ma cu atata prietenie, puneti de va luati”.
loading...

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro