Dupa ce i s-a spus ca ar avea silicon in posterior, LOREDANA CHIVU a rabufnit dur!

Loredana Chivu este una dintre cele mai apreciate asistente tv din showbiz-ul autohton. Blonda se poate lauda cu niste forme care atrage privirile tuturor celor din jur, dar mai ales aprecierile barbatilor.

Fosta asistenta TV care si-a facut o cariera dansand aproape dezbracata in emisiuni de noapte interzise minorilor, Loredana Chivu nu se fereste niciodata sa isi asume opiniile, chiar daca ele deranjeaza.

Recent, atunci cand Lore s-a laudat pe Facebook ca merge des la sala pentru a-si lucra posteriorul, o admiratoare a „intepat-o” mentionand ca nu are fundul natural, ci cu silicon. Dupa ce a citit replica fanei, Loredana Chivu a rabufnit extrem de dur la adresa acesteia:

„Stii tu nebuno, ma cunosti tu, m-ai vazut tu! Ti-ai dori si tu putin silicon pentru creier… sunt omul care isi asuma orice, mai putin ce nu are sau nu face! E fundul meu natural si asta stiu toti cei care ma cunosc! Si daca n-ar fi n-as avea de ce sa ascund, asa ca ciocu’ mic si joc de glezne… du-te si baga-ti tu putin silicon poate nu mai esti asa frustrata!!”.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro