Dupa ce s-a spus ca a luat in greutate, NICOLETA LUCIU si-a anuntat fanii

Nicoleta Luciu a reusit sa ia pe toata lumea prin surprindere, atunci cand, la inceputul acestui an, renunta la brunet, o nuanta a parului care o consacrase. La scurt timp dupa ce le-a aratat tuturor cum ii sta cu noul look, Nicoleta nu doar ca a revenit la culoarea initiala, brunetul care a consacrat-o, ci a ajuns din nou si la… medicul estetician!

In ultima vreme, s-a tot spus ca silueta de odinioara, care a consacrat-o pe Luciu e deja istorie, dupa ce vedeta a luat in greutate destul de serios. Insa, in pofida acestor remarci, Nicoleta pare sa se simta mai bine ca niciodata in propria piele.

In plus, chiar daca s-a mutat alaturi de familie din Capitala, Nicoleta Luciu are o stransa legatura cu fanii ei, pentru ca mereu ii tine pe acestia la curent prin intermediul retelelor sociale, dar si a blogului personal, pe care este extrem de activa.

In urma cu putin timp, vedeta si-a facut un selfie in timp ce conducea si a postat fotografia pe contul ei de Facebook, alaturi de mesajul: „Vineee primavara!”, promovandu-si in acelasi timp si blogul personal.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro