E OFICIAL! HORIA BRENCIU, inlocuit la Antena1!

Incepand de duminica, 12 februarie, Romica Tociu si Cornel Palade revin in casele romanilor cu o partida speciala „Uniplay Show”. Celebrul cuplu de comici vin sa imparta premii extraordinare si sa aduca o explozie de energie si buna-dispozitie in fiecare dupa-amiaza de duminica.

„Revenim in forta si nu oricum, ci cu o partida speciala „Uniplay Show”. Le pregatim telespectatorilor care isi vor cumpara bilete si ne vor fi alaturi in fiecare duminica dupa-amiaza, un spectacol de exceptie cu premii pe masura, invitati unul si unul, jocuri si muzica buna!”, a declarat Cornel Palade.

„Ii asteptam pe toti jucatorii nostri, ca tot e la moda acum sintagma asta, <>, sa ne urmareasca, sa cumpere cartoane si sa fie cu ochii pe telefoane, pentru ca da, de acum, norocul ti-l faci singur, duminica dupa-amiaza, la „Uniplay Show”, a povestit Romica Tociu, care a mai completat: „Vrem cu orice pret sa-i facem pe cat mai multi milionari si le promitem telespectatorilor o dupa-amiaza de duminica plina de comedie, muzica si premii extraordinare, asa cum i-am obisnuit deja!”.
loading...
Cei care isi doresc sa participe la jocul Uniplay Bingo TV, care este integrat in emisiunea Uniplay Show, trebuie sa achizitioneze bilete de joc de la unul din punctele de vanzare din centrele comerciale, la standurile destinate special acestui joc, dar si din mediul online.

Horia Brenciu nu va mai fi parte a „Uniplay Show”, artistul avand in desfasurare foarte multe proiecte, printre care productia unui spectacol nou, inedit pe piata romaneasca si un nou material discografic.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro