Explozie de hituri romanesti marca FLY PROJECT

Baietii de la Fly Project stiu sa cucereasca publicul! In 2016, au facut o piesa mai tare ca alta, toate produse in studioul Fly Records, alaturi de echipa lor, piese care trec de granitele tarii, urca in topuri si sunt ascultate in cluburile din toata lumea.

Tudor si Dan de la FLY PROJECT au descoperit ingredientele HIT-ului, atat pentru ei cat si pentru alti artisti. Cel mai recent single Fly Project – Butterfly, featuring Andra, a fost pe locul 1 in Polonia, fiind cea mai cautata piesa a momentului, iar lucrurile nu stau diferit pentru piesele pe care baietii le dau altor artisti.

Daca piesa Why a Andrei, produsa de Fly Records, se auzea pe o plaja din Bali, Indonesia, in timp ce in Romania conduce detasat la cel mai vizionat clip pe YouTube, featuring-ul lui Arando Marquez cu Oana Radu – Pina Colada – cucereste Europa de Est, fiind cea mai ascultata piesa in mai multe tari.

De la piesa Rece a Andreei Balan si pana la Never Give Up, hitul Ralukai compus de Fly Records, care a ridicat zeci de mii de oameni la cel mai tare eveniment muzical din Liban si a tinut topurile de audiente luni intregi, fiind numarul 1, orice piesa prinde, are acel ceva care place publicului:

loading...
„Cand faci o piesa si o dai unui artist, clar crezi despre ea ca este buna si vrei sa faca performanta. Ne bucuram foarte mult ca se intampla asta” spune Tudor.

Gasca Fly Records pregateste deja piese care vor incinge atmosfera in cluburi, vor face oamenii sa danseze pana la epuizare si vor colora topurile din numeroase tari in drapelul Romaniei.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro