Fosta iubita a lui Speak, declaratii despre iubirea din America

Fosta iubita a lui Speak a fugit in State, unde-si serbeaza implinirea frumoase varste de 30 de ani alaturi de prieteni. Bruneta este foarte fericita si vorbeste despre familie, copii si gasirea jumatatii peste Ocean.

In octombrie 2016 anunta ca a pus relatiei cu Speak, iar in februarie 2016 vorbeste cu zambetul pe buze despre ”jumatatea vietii ei, din tara sau din State”, familie si copii.

Fosta iubita a lui Speak isi serbeaza ziua de nastere in Miami, SUA, si pare mai fericita ca niciodata. Bruneta le-a spus prietenilor ei ca pentru in acest an isi doreste o familie si copil, vorbind pentru prima data despre ”jumatatea ei” care ar putea fi de peste Ocean.


”Pentru varsta de 30 de ani imi doresc o familie si un copil, dar nu vreau sa fortez soarta. Cu totii stim ca avem o jumatate, in Romania sau peste Ocean, si trebuie sa stim ca Dumnezeu are pus deoparte pentru noi ceva benefic si bun”, le-a marturisit fosta iubita a lui Speak prietenilor ei virtuali.

loading...
Declaratiile insinuante ale vedetei capata si mai mult contur in conditiile in care aceasta a postat si o imagine in care este surprins un tort si doua pahare de sampanie, insa persoana cu care sarbatoreste este tinuta in mare secret, fosta lui Speak multumindu-se sa le arate prietenilor virtuali numai scaunul gol pe care sta partenerul/a de la petrecerea in doi.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro