Fratele si cumnata Andrei si-au amanat turneul in SUA din cauza ei

Andra este foarte apropiata de cei trei frati ai ei, cat si de restul familiei sale. Pentru ca se pregateste de una din cele mai mari provocari din cariera ei, primul ei spectacol la Sala Palatului, ea si-a dorit in mod special sa aiba toate rudele aproape.

Totusi, Sandel si sotia lui, Aurora, aveau planificat de la finalul anului trecut sa plece in America pentru o luna, de pe 15 februarie, pentru a sustine o serie de concerte in mai multe orase de peste Ocean. Cand Andra i-a anuntat in toamna ca a ales data primului sau spectacol, ei nu stiau cum sa ii dea vestea ca deja isi luasera angajamente si nu vor putea fi alaturi de ea. Asa cum se asteptau, ea nu a vrut sa accepte ei vor lipsi de la acest eveniment atat de important si nici ei nu se simteau bine stiind ca vor fi departe, ne-au declarat Sandel si Aurora.

“Am decis sa le spunem sincer organizatorilor de ce ne-am dori sa amanam venirea noastra. Din fericire, eram in perioada in care inca mai puteam modifica date din contract si nici bilete nu se vandusera inca si am reusit sa amanam plecarea pentru toamna. Chiar de Craciun am putut sa o anuntam pe Andra ca nu mai plecam in februarie, a fost un cadou surpriza, i-au dat lacrimile cand a auzit”, ne-a spus Sandel Mihai, fratele artistei.
loading...
Pe 24, 25 si 26 februarie, Andra va sustine spectacolul “Iubirea schimba tot” si ii va avea alaturi de ea si pe parinti, pe frati, cat si pe sot si pe cei doi copii, Eva si David.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro