Gata! S-a aflat de cand pleaca Simona Gherghe de la emisiune!

Simona Gherghe s-a decis in sfarsit in privinta momentului in care va renunta sa mai apara pe micul ecran.

Simona Gherghe este insarcinata in sase luni si abia asteapta sa devina mamica unui fetite. Pana atunci insa, frumoasa vedeta a luat hotararea de a renunta la emisiunea pe care o modereaza si sa ii lase locul unei alte vedete.

Surse din televiziunea lui Dan Voiculescu sustin ca dupa ce s-a gandit bine si, fireste, a discutat si cu partenerul ei de viata, Simona si-a anuntat colegii cand va pleca de la carma show-ului.

„Gherghe este foarte atasata de emisiune si de echipa cu care lucreaza, de aceea ii este foarte greu sa renunte. Totusi, este constienta ca trebuie sa se protejeze in ultima luna de sarcina si a decis ca, din luna mai, sa ramana acasa si sa stea la pat. Asa este cel mai bine atat pentru ea, cat si pentru copil. Oricum, i-ar fi fost greu sa urce la volan si sa conduca din Corbeanca, zona in care isi are domiciuliul, pana in Bucuresti, plus ca ar fi destul de riscant”, au dezvaluit persoane din post.

loading...
Pe de alta parte, daca se stie cand va pleca Simona, producatorii nu au luat inca o hotarare certa in privinta inlocuitoarei. Desi s-au vehiculat o serie de nume, de la Oana Roman si Mirela Boureanu Vaida pana la Carmen Bruma, deocamdata, niciuna nu a semnat si nu a discutat concret pe o intelegere oficiala.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro