IRINA RIMES, a fost desemnata „OMUL ANULUI”

S-a intors acasa pentru a fi onorata cu un important premiu! Pentru Irina Rimes sfarsitul de saptamana a fost plin de emotii. La Chisinau, artista s-a numarat printre marii castigatori ai Galei Vip Magazin, unul dintre cele mai importante evenimentele de peste Prut.

In cadrul Galei au fost alese cele mai marcante 100 de personalitati din societatea moldoveneasca, iar la categoria „Showbiz – Artistul Anului”, Irina Rimes a fost onorata sa ridice unul dintre premii. „A fost unul dintre cele mai emotionante momente din viata mea! Dar nu pentru ca este cel mai mare premiu pe care l-am luat vreodata, ci datorita faptului ca este un premiu pe care mi l-am dorit intotdeauna, castigat acasa, la Chisinau!” a declarat Irina Rimes.

Artist complet, cantareata, compozitoare si producatoare, Irina Rimes se bucura de un succes imens in randul fanilor de peste Prut. „Acum patru, cinci ani, cand inca nu aveam idee unde o sa fiu astazi, visam sa fac ceva in tara mea, ceva atat de maret incat sa-mi aduca acest premiu! Iar atunci cand visul se transforma in realitate…traiesti un sentiment unic!” a concluzionat artista.
loading...
Dupa hitul care a facut-o cunoscuta in toata tara, „Visele”, cu care a cucerit clasamentele muzicale, Irina Rimes continua sa isi demonstreze talentul si ambitia. Artista a fost revelatia anului 2016 si a lansat prima trilogie din industria muzicala, „Iubiri Secrete”, ce cuprinde piese precum „Iubirea noastra muta”, „Da ce tu?” si „Haina ta”. Acestea au strans milioane de vizualizari pe Youtube, iar pentru acest an, Irina pregateste si un album.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro