Iulia Albu, in premiera, impresionata de tinuta Andreei Marin!

Andreea Raicu – arata asa suav, ca Alba ca Zapada fara cei sapte pitici. Imi place oarecum accesorizarea. As fi preferat sa nu aiba centura metalica. E una dintre cele mai bune aparitii. Andreea primeste astazi 7,2

Nicoleta Nuca – Mi se pare ca pantofii sunt putini mari. Tinuta ei este fabuloasa daca ar vrea sa mearga sa cante undeva intr-o discoteca la tara. Ii dam -4. What’s Up – Mie imi place foarte mult What’s Up . Imi place cum si-a asortat sapca. A optat pentru o incaltaminte aurie care in acest context functioneaza.

Anna Lesko – In general si in particular urasc fake-urile. Are o aparitie foarte copilareasca, deloc in acord cu imaginea ei sexy si propusa. Nu-mi plac pantofii sport negri si nici smiley face-urile de pe buzunare. Ma deranjeaza foarte tare si rucsacul. Ii vom da nota 1.Andreea Marin – Nimic spectaculos, accesoriile prefer sa nu le comentez. Astazio imi place foarte mult Andreea Marin. A iesit din zona ei complet. A riscat foarte mult pe partea de pantraloni. Mi se pare un act de curaj sa porti o asemenea piesa. Ador cum ii sta cu breton. Andreea Marin va primi un trofeu WOW.
loading...
Andreea Banica – Consider ca piesele pe care le poarta pot fi purtat in foarte putine situatii ca sa fie in actualitate. Daca ne incadram intr-un look de zi, felicitari, nota 8.

Chef Patrizia – Acest tip de poseta nu se poarta de parca am cara ceva foarte greu. Imi place foarte mult zona capului, machiajul si tunsoarea. Consider ca le-ar putea pastra foarte mult timp. Fiind o tinuta de zi ar trebui sa aiba o haina cu maneci, nu vesta. Patrizia are o aparite proasta si e pacat pentru ca are foarte mult potential. Ii voi da un trofeu BAU.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro