Jason Mraz concerteaza la Bucuresti pentru prima data

Dupa ce a sustinut concerte sold out in toata lumea, si a urcat pe scene precum The Hollywood Bowl, Madison Square Garden si London’s O2 Arena, Jason Mraz vine pentru prima data in Romania!

Pe data de 11 martie, fanii il vor putea admira live intr-un concert extraordinar la Sala Radio in Bucuresti.

De la debutul din San Diego, Jason Mraz a calatorit alaturi de single-urile sale pop-folk in toata lumea, incantand publicul in concerte sau prin lansarile sale pline de suflet. In aceasta calatorie pe langa laude, aplauze si simpatia publicului, artistul a mai castigat si numeroase premii, discuri de diamant, platina si a scris un capitol important in istoria muzicii cu single-urile sale: „I’m Yours” si „I Won’t Give Up”. Pentru aceste doua piese, Jason a fost premiat cu doua Premii Grammy din cele 6 nominalizari, a castigat prestigiosul premiu Hal David Songwritter Hall of Fame Award, un Teen Choice si un premiu People’s Choice.
loading...
Jason este pasionat de surfing, fotografie si film, iar implicarea lui in activitati filantropice si de sustinere a cauzelor sociale este admirabila. El a mai participat in misiuni de salvare precum cea din Ghana, Free The Slaves si a incercat sa atraga atentia publicului asupra traficului uman intr-o actiune MTV in Myanmar.

Cu fiecare aparitie, Jason Mraz confirma faptul ca muzica are cu adevarat o putere miraculoasa, care inspira si incanta fanii din toata lumea.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro