LARISS – I Love You (single nou)

LARISS revine cu o piesa speciala de Ziua Indragostitilor pentru fanii ei, dar si pentru toti cei care sarbatoresc Valentine’s Day. „I Love You” a fost compusa de Marius Ivancea – What’s Up (muzica si versuri) si produsa de Lariss, Gabriel Istrate (Shift), Bogdan Pauna (Sllash a facut remixul piesei „Droppin’ da Bomb”).

„Am preferat ca aceasta piesa sa curga de la sine. Ne-am adunat mai multi artisti si producatori: What’s Up, Shift, Bogdan Pauna alias Sllash, un producator talentat care imi place foarte mult si cu mine si asa a iesit piesa „I Love You”, piesa pe care m-am gandit sa o lansez de Valentine’s Day, cadou din partea mea pentru toti indragostitii, mi s-a parut momentul perfect. Las ascultatorii sa se bucure de aceasta piesa”, a spus LARISS.

Anul trecut, tot de Valentine’s Day, LARISS a facut un cover dupa hit-ul „Hotline Bling”.

„Inca nu am filmat niciun videoclip pentru „I Love You”, dar in schimb am avut deosebita placere sa lucrez cu Laurentiu Anton pentru un promo photoshoot al acestei piese, de care sunt foarte multumita. Trebuie sa mentionez ca intreaga echipa este una foarte profi si este formata din Kim Czane – make up, Y Ran Sa Rah – hair si Marius Fierascu – styling”, a mai spus artista.

In anul 2016, LARISS a lansat mai multe piese, atat pentru Romania, cat si pentru piata internationala. Dupa colaborarea cu Shift pentru „Prefer”, „Lova Boay” si „Another Level cu A Flow Mob, a lansat si „Ladidadi” si a fost compusa si produsa de Borislav Milanov si Symphonics Entertainment.

loading...
In plus, remixul piesei „Ladidadi” este lansat intr-o varianta speciala impreuna cu artisti cunoscuti din Bulgaria – Bobo si regina R&B Truth Hurts „IZBIAGAI OT SKUKATA”, produsa tot de Borislav Milanov si Symphonics Entertainment.

Single-ul de debut „Dale Papi” are peste 50 000 000 de vizualizari pe YouTube si a atras atentia casei de discuri Universal Music Latin Entertainment. Astfel, LARISS a devenit colega cu artisti renumiti ca Enrique Iglesias, Alejandro Sanz, J Balvin, Daddy Yankee, David Bisbal si Eros Ramazzotti.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro