Lidia Buble stie exact cum va arata in ziua nuntii

Lidia Buble are mereu grija ca fiecare tinuta pe care o poarta la evenimente sau la concerte sa fie una speciala.

Pentru acest lucru, cand vine vorba despre evenimente mari, apeleaza intotdeauna la specialisti. Cantareata s-a gandit si la cum va arata rochia de mireasa pe care o va imbraca, atunci cand va avea loc marele eveniment.

“Cred ca va fi o rochie nemaiintalnita. Voi lasa specialistii in domeniu sa-mi transforme ideile in realitate”, a declarat Lidia pentru revista CIAO!. Cum este mai mereu pe drumuri, din cauza programului foarte incarcat, Lidia nu are timp sa zaboveasca prin magazine, de aceea, prefera shoppingul online. “Din fericire, nu am nici o patanie, si cumpar de cativa ani buni doar de pe site-urile pe care le stiu sigure si calitative. Avantajul acestora e ca pot schimba produsele, in cazul in care nu-mi vin sau nu imi plac. Dar, rar mi s-a intamplat sa returnez un produs”, a mai spus cantareata.
loading...
Femeile prefera de multe ori sa petreaca ore in sir in magazine pentru a fi mereu in pas cu moda, la Lidia insa lucrurile stau diferit. “Nu prea imi place sa-mi cumpar lucruri din mall-uri. Asadar, daca am planul bine facut in minte, stiu exact unde si ce sa-mi cumpar, si nu zabovesc prea mult la cumparaturi”, a mai adaugat cantareata. Lidia Buble si Razvan Simion se iubesc de doi ani, iar lor le place mai mereu sa isi faca diverse cadouri unul altuia, chiar daca acestea sunt uneori doar simbolice.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro