Madalina Ghenea urmeaza sa devina mamica!? Primele imagini cu frumoasa romanca

Madalina Ghenea a cunoscut cu adevarat fericirea in bratele lui Matei Stratan, pentru ca este o femeie implinita si fericita, dar mai ales pentru ca ar urma sa devina mamica.

Madalina Ghenea (28 ani) isi vede incet, incet visul cu ochii. Spunem asta pentru ca viata frumoasei romance este din ce in ce mai roz, dupa ce l-a cunoscut pe Matei Stratan (fiul milionarului Dan Stratan, supranumit Mr Cash in Iasul natal). Madalina si Matei s-au intalnit in Bucuresti.

S-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni si de atunci sunt de nedespartit iar laptele si mierea sunt prezente tot timpul in relatia lor. Bine, mai mult mierea, pentru ca, se pare, ca cei doi s-au casatorit si tocmai s-au intors dintr-o vacanta exotica, in care a curs multa miere.

Nu doar casatoria a inflorit-o pe Madalina ci si… sarcina. Frumoasa romanca ar deveni anul acesta mamica, arata Revista Ciao! Iar acest lucru este tinut la mare secret de cei doi. De teama sa nu se afle de sarcina, Madalina nu a mai venit de ceva timp in Romania, ca nu cumva cineva sa ii vada burtica de gravida. De cand a aflat ca va fi tata, Matei Stratan isi rasfata iubita cum stie el mai bine.
loading...
De altfel, cei doi arata bine impreuna, sunt tineri si frumosi. Acum insa sunt si mai fericiti si arata si mai bine impreuna, asta pentru ca fericirea de a deveni parinte este nepretuita.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro