MADALINA MANOLE si CLAUDIU NICULESCU s-au iubit? Ce sustine fosta sotie a fotbalistului

Madalina Manole a ajuns, in urma cu 10 ani, in mijlocul unui scandal cu tenta amoroasa, numele ei fiind pomenit in procesul de divort al fotbalistului Claudiu Niculescu de fosta sotie, Lidia.

Femeia a acuzat-o, in 2007, pe Madalina Manole ca ar fi contribuit destul de mult la ruperea familiei ei, dezvaluind ca e convinsa ca solista a avut o relatie cu fotbalistul. Informatia a fost negata vehement de Madalina Manole, insa Lidiei nici nu i-a trecut prin cap sa-si retraga afirmatiile.

„M-a inselat cu Madalina Manole, cu femei din Craiova (…). Cum sa spuna Madalina Manole ca nu-l cunoaste cand pe factura de telefon a lui Claudiu apare zilnic si de trei, patru ori numarul ei de telefon de atunci? Claudiu chiar mi-a recunoscut, la un moment dat, cateva dintre aventuri”, declara Lidia Niculescu in 2007. La vremea respectiva, artista era divortata de Serban Georgescu si nu-l cunoscuse inca pe Petru Mircea.
loading...
Nici dupa moartea interpretei, Lidia nu si-a retras vorbele. „Aceste lucruri s-au intamplat acum multa vreme. Este trecutul ei, nu are rost sa mai rascolim ce s-a intamplat. Madalina a suferit extraordinar de mult si nimeni nu stie de ce. Am plans cand am aflat ca a murit. E tragic ce s-a intamplat, mai ales ca avea un copil mic”, a spus Lidia, dupa moartea cantaretei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro