Mesajul Andreei Marin care iti va face ziua mai buna

Andreea Marin este una din persoanele publice din Romania care a fost incercata de multe ori de viata si a fost in situatia in care, de multe ori, a trebuit sa o ia de la zero. In ciuda schimbarilor care au intervenit in viata ei, vedeta a reusit sa isi gaseasca forta interioara si sa isi continue viata cu zambetul pe buze.

Indiferent ca a fost vorba de un divort sau pierderea unei persoane dragi, Andreea Marin a incercat mereu sa ramana un model pentru cei din jur prin atitudinea ei plina de optimism. „Zana” are grija ca activitatile si spatiul in care locuieste sa ii induca aceasta stare de bine, dar si pofta nestavilita de viata.

Joi seara, Andreea Marin a facut publice cateva fotografii din caminul ei, pline de gingasie, alaturi de un mesaj care ar putea sa ii inspire pe multi.

Vedeta si-a fotografiat puisorii abia iesiti din cuib, pe care ii creste in incinta casei sale.
„Doi dintre micii nostri puisori, abia iesiti din cuib. Primul lor zbor timid astazi. Fratiorul lor este inca prea mic si mai ramane, are nevoie sa fie inca hranit. Mama ii priveste de langa cuibul de unde abia si-au luat avant. Pe o ramura, o parte din familia multicolora din habitatul nostru”, a scris Andree in dreptul fotografiei.
loading...
Felicitata pentru optimismul pe care il promoveaza, de catre o utilizatoare, Andreea Marin a explicat, in cateva cuvinte, cum reuseste sa isi gaseasca forta interioara.

„Multumesc. Trebuie sa vedem speranta in orice situatie de viata, altfel am claca, asa ca nu o sa-mi cer scuze pentru ca sunt un om optimist, desi exista oameni care induc ideea ca ar trebui sa fiu neaparat trista. Pentru mine, micile bucurii de zi cu zi sunt incurajari pentru ziua de maine. Trebuie sa le vedem. Avem nevoie de asta”, a mai spus ea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro