Mirela Boureanu Vaida, dezvaluiri inainte de a-i lua locul Simonei Gherghe

Mirela Boureanu Vaida este una din cele mai indragite prezente ale micului ecran. Obisnuita sa petreaca ore in sir, zi de zi, in fata camerelor si a telespectatorilor, pauza de maternitate a venit ca un soc pentru Mirela. Desi mai trecuse o data prin aceasta experienta, eforturile au fost acum la dublu!

„M-am speriat foarte tare de pauza de televiziune, pentru ca stiam ca atunci cand Vladimir va veni pe lume, eu voi lua o pauza mai mare decat s-a intamplat la Carla si mi-a fost foarte greu in prima luna, fiindca veneam dintr-un mediu cu o viteza foarte mare de munca, iar deodata sa pui stop si sa stai in casa cu 2 copii care plang in acelasi timp, se trezesc in acelasi timp, au nevoie de tine in acelasi timp, vor sa-i iei in brate in acelasi timp si nu mai poti sa faci nimic din ce iti placea alta data presupune un soc destul de mare. Dar nu stiu cand trece ziua si spun asta tuturor celor care cred ca a sta cu un copil in casa inseamna sa te plictisesti. Nu, nu ai timp, nu iti ajung orele”, a marturisit ea intr-un interviu pentru Libertatea.

Mirela Boureanu Vaida a mai recunoscut ca i se pare mult mai istovitoare munca de mama decat televiziune, iar uneori ii este greu sa tina ritmul cu cei mici.
”Imi dau seama acum de fapt ca pauza la mine a insemnat perioada de activitate si de emisiuni zilnice si adevarata munca a inceput cand m-am trezit cu 2 copii in brate. Adica era vacanta ce faceam eu la emisiunile zilnice fata de ce fac acum”, a mai spus ea.

Mirela a dat de inteles ca ii este dor de public si ca abia asteapta sa se intoarca pe micul ecran.
Printre numele care ii vor lua locul Simonei Gherghe, la carma emisiunii, in concediul de maternitate s-a numarat si Mirela Boureanu Vaida, despre care producatorii emisiunii au considerat ca ar fi cea mai potrivita.

loading...
Dorul de televiziune se pare ca a impins-o pe vedeta Tv sa accepte noua provocare, insa pana atunci, atat ea cat si cei din echipa emisiunii prefera sa pastreze misterul si sa evite discutarea acestui subiect.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro