Mirela Vaida revine pe TV cu un nou reality-show matrimonial! Ce emisiune va prezenta

Una dintre cele mai indragite vedete de televiziune din Romania, Mirela Boureanu Vaida, revine pe micile ecrane cu un nou proiect.

Incepand din aceasta primavara, Mirela va prezenta emisiunea „2k1”, un format nou, de tip quiz-show matrimonial, care le va oferi atat concurentilor, cupluri cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani, cat si telespectatorilor, prilejul de a-si testa relatia de cuplu, de a vedea cat de bine se cunosc, dar si pretextul pentru a se detasa de grijile zilnice si a-si oferi o doza de distractie pe cinste.

„Sunt extrem de nerabdatoare sa revin, dupa o pauza in care am dus dorul telespectatorilor si al emisiunilor in direct, iar provocarea este una pe masura: un quiz show matrimonial. Nu am mai facut genul acesta de emisiune, dar simt ca ma reprezinta ca fel de a fi: energica, vesela, cu ritm, cu exuberanta, iar premiile pe care le punem in joc nu sunt deloc de neglijat. Am emotii, dar am si certitudinea ca ne vom distra. Cautam tineri si mai putin tineri, cupluri care sunt la inceput de drum sau care si-au sarbatorit deja nunta de argint sau de aur, dornice sa demonstreze ca sunt 2k1. Abia astept sa ne revedem!”, a declarat Mirela Vaida.

In fiecare zi, trei cupluri vor intra in competitie pentru a demonstra ca sunt „2k1”, pentru a-si arata unul altuia cat de bine se cunosc sau nu. Sub stricta supraveghere a Mirelei, acestia vor trebui sa raspunda la intrebari dintre cele mai diverse, inspirate din povestile lor, ca de exemplu nunta, bugetul familiei sau inceputul relatiei, dar si sa treaca prin tot felul de probe contra cronometru.

loading...
Cuplul castigator al fiecarei zile va avea ocazia ca, pe langa premiile zilnice puse in joc, sa mearga mai departe in concurs, putand opta sa reintre in competitie oricand pe parcursul acelui sezon. Norocosii care isi vor adjudeca in palmares cinci editii castigate vor primi un premiu suplimentar pe masura – o vacanta de o saptamana intr-o destinatie romantica.

Echipa „2k1” a inceput deja pregarile, astfel ca, in perioada urmatoare, toti cei care doresc sa isi testeze relatia de cuplu, demonstand tuturor ca formeaza cuplul perfect sunt invitati sa se inscrie pe www.casting.a1.ro.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro