Miruna Manescu va reprezenta Elvetia la Eurovision

Miruna Manescu va reprezenta Elvetia la Eurovision impreuna cu trupa Timebelle.

„Ne bucuram foarte tare ca vom reprezenta Elvetia la Eurovision cu piesa „Apollo”. Personal, ma simt onorata ca publicul elvetian ne-a primit cu bratele larg deschise si spun asta datorita procentului mare de voturi pe care l-am primit in seara finalei de la Zurich, mai exact 48%. In trupa Timebelle nu sunt eu singura romanca. Cel care canta la pian este Emanuel Daniel Andriescu, nascut la Botosani si stabilit in Elvetia de mai mult de 10 ani.

A studiat clarinet la Conservatorul de aici, dar canta si la pian si la saxofon”, a declarat Miruna Manescu. Datorita succesului piesei, urmeaza o perioada intensa de promo si pregatiri pentru ca iin Kiev, la Eurovision, sa obtina rezultate cat mai bune.

„Perioada urmatoare se anunta una extrem de plina, mergem in promovare cu piesa „Apollo” in peste 8 tari din Europa, avem sedinte cu echipa SRF din Zurich, pregatim show-ul cu un coregraf, in curand vom filma si un videoclip pentru piesa noastra. Facem tot posibilul ca piesa noastra sa straluceasca la Kiev”, a mai spus artista.

In Romania, artista a lansat primul single „Blestem” sub numele RUNA, piesa compusa de Alex Pelin de la Kazibo, Andy Platon si Ovidiu Baciu (Kazibo), cunoscuti datorita hiturilor „Pe aripi de vant”, „Inimi desenate”, single-urile Deliei, dar si „Falava”, hitul interpretat de Andra, precum si „Ingerii au demonii lor” – Cristi Minculescu si Dan Bittman.

loading...
„Cariera mea in Romania va continua cu siguranta, noi piese sunt aproape gata si asteapta sa iasa din studio, sa fie auzite de toata lumea. Deja am lansat primul single „Blestem”, o piesa speciala si draga mie sub numele de artist RUNA. Cred cu tarie ca dorinta fiecarui roman este sa fie apreciat in primul rand intre granitele tarii sale. Daca le si depaseste, atunci e un motiv in plus de bucurie si mandrie. Eu vreau sa le multumesc colegilor mei Emanuel Daniel Andriescu si Samuel Forster ca impreuna facem o echipa atat de armonioasa, in ciuda caracterelor noastre atat de diferite.

Multumesc familiei mele si bineinteles tuturor celor care ne-au sustinut si ne-au votat pe 5 februarie la Zurich. Ne vedem la Kiev!”, a spus Miruna Manescu.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro