Monica Gabor i-a facut cont de Instagram Irinucai! Ce posteaza fiica lui Irinel Columbeanu pe internet

Monica Gabor a spus de nenumarate ori ca tine legatura cu fiica ei, Irina, cu ajutorul retelelor de socializare, prin intermediul carora comunica video. Fosta doamna Columbeanu este si mai fericita acum caci fata ei de zece ani are cont de Instagram, adica o modalitate de comunicare in plus.

Monica Gabor i-a dat voie Irinei sa-si faca profil de Instagram la numai zece ani! Fosta doamna Columbeanu a marturisit ca retelele de socializare o ajuta sa tina legatura cu micuta aflata la mii de kilometri distanta, asa ca debutul Irinucai pe Instagram a bucurat-o teribil.

Fata de 10 ani este activa pe reteaua de socializare, unde posteaza selfieuri si momente importante din viata ei. Irina si-a deschis contul in urma cu trei saptamani, chiar in ziua in care a implinit zece ani.

Se pare ca fiica lui Irinel Columbeanu are o relatie extrem de frumoasa si cu matusa ei, Ramona, careia i-a transmis urari de ”La multi ani” cu ocazia zilei de nastere, dar si mesaje prin care-i spune ca o iubeste. De remarcat este faptul ca Irina vorbeste cu Monica si cu Ramona in engleza.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro