Mutu & Sandra spun „Da!“. Se insoara a treia oara de „Valentine’s Day“!

Sursele au confirmat faptul ca Adrian Mutu e pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru insuratoare. Cum el pare sa fie mai indragostit ca niciodata de Sandra Bachici, peste doar o zi va merge in fata ofiterului Starii Civile pentru a oficializa povestea lor de dragoste.

Data aleasa de catre fostul fotbalist este una cat se poate de speciala, cea de 14 februarie 2017, acesta dand dovada de-un romantism iesit din comun. Asta deoarece, ziua in care el se va insura cu Sandra, in varsta de 23 de ani, coincide cu celebra sarbatoare care celebreaza dragostea – „Valentine’s Day“.

De asemenea, pana acum fostul jucator de fotbal de 38 de ani a demonstrat, in relatia sa cu manechinul, ca s-a cumintit si s-a facut baiat de casa. Mai mult decat atat, acest lucru s-a intamplat si de cand a aflat ca va deveni tatic, pentru ca Sandra ii va darui un copil peste doar cateva luni de zile. Totodata, se pare ca momentul ales pentru a spune un „Da!“ cat se poate de hotarat in fata ofiterului Starii Civile coincide si cu aniversarea lor, pentru ca implinesc doi ani de relatie.

In plus, aceasta va fi a treia oara cand Adrian Mutu va imbraca costumul de mire. In 2001, el s-a casatorit cu Alexandra Dinu, cu care are un copil, Mario. Cei doi au divortat in 2003. Apoi, in 2005, atacantul s-a insurat pentru a doua oara, de data aceasta aleasa fiind modelul dominican Consuelo Matos Gomez. Au doi copii impreuna, Adriana, nascuta in 2006, si Maya Vega, venita pe lume in 2008. Mutu a divortat de Consuelo in urma cu doi ani.

loading...
Adrian Mutu s-a casatorit in urma cu un an cu Sandra, in Republica Dominicana, dar situatia juridica a mariajului a fost delicata, pentru ca divortul nu fusese definitivat. Tocmai din aceste motiv, casatoria cu Sandra nu a fost valabila pana acum in Romania, insa lucrurile vor sta complet diferit peste doar 24 de ore.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro