OANA va lua foc cand va afla! Decizie de ultima ora in procesul dintre PEPE si ZAVO

OANA va lua foc cand va afla! Decizie de ultima ora in procesul dintre PEPE si ZAVO

Oana Zavoranu a vrut sa-l vada dupa gratii pe Pepe, fostul ei sot, insa n-a avut succes. Judecatorii au decis zilele trecute ca artistul sa nu fie urmarit penal, iar cauza a fost inchisa.

Zavo i-a intentat anul trecut un proces lui Pepe, obiectul actiunii fiind ”netrimiterea in judecata” a acestuia. Practic, bruneta le cerea judecatorilor redeschiderea cazului si cercetarea penala a fostului ei sot pentru violarea corespondentei, dupa ce procurorii au inchis dosarul. Zilele trecute, instanta a dat verdictul. ” Respinge plangerea formulata de petenta Zavoranu Ioana in contradictoriu cu intimatul Pascu Nicolae Ionut ca nefondata. Definitiva”, se arata in decizia instantei. La scurt timp dupa ce s-au despartit cu scandal, Oana a sustinut ca fostul ei sot i-ar fi spart mailul. ”Acest Pascu mi-a violat corespondenta personala. Cioaca a facut puscarie pentru ca i-a spart mailul Elodiei. Esti pasibil de puscarie, ai grija, ca nu se stie niciodata daca puscaria dorita mie nu vine catre tine!”, era mesajul brunetei pentru Pepe. Cantaretul a negat acuzatiile si s-a declarat nevinovat de fiecare data cand a fost intrebat. El a fost audiat de anchetatori in urma plangerii depuse de fosta sa sotie, insa procurorii au decis sa inchida cazul.
loading...
Oana Zavoranu si Pepe au divortat in 2011, dupa sapte ani de casnicie. Cei doi s-au acuzat reciproc de diferite lucruri, iar scandalul a tinut prima pagina a ziarelor. Jignirile au continuat timp de aproape doi ani, timp in care Pepe s-a insurat si a facut o fetita cu Raluca, dupa care a mai urmat un copil. Recent, si Oana s-a maritat cu Alex, cu care se iubea de ceva timp.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro