Oana Zavoranu a batut palma cu PROTV!

Oana Zavoranu revine pe sticla intr-o emisiune nou-nouta! Vedeta a batut deja palma cu sefii de la PRO TV si urmeaza sa se intreaca in ritm de dans cu Laura Cosoi, Lidia Buble si Lora.

Oana Zavoranu a reusit sa puna mana pe o colaborare si sa revina pe sticla intr-un nou show care va fi difuzat incepand din aceasta primavara de PRO TV.

Bruneta ar fi semnat deja contractul cu sefii de la PRO si urmeaza sa intre in ringul de dans in cadrul emisiunii ”Te PROvoc la dans”, care ar inlocui vechea productie ”Dansez pentru tine”.

In carti pentru competitia de dans ar fi si Lora, Lidia Buble si Laura Cosoi, care sunt inca in negocieri.

Noul show va fi difuzat in aceasta primavara la Pro TV si va avea o multime de surprize. Preselectiile au avut loc zilele trecute, la Buftea, facute de CoBo Dance, adica Cocuta si Bogdan Boanta, care erau in cautare de dansatori sportivi profesionisti.

loading...
Daca cele trei vor trece de preselectii, Oana Zavoranu va trebui sa faca fata experientei in materie de dansuri a Laurei Cosoi, care a facut dansuri sportive, si a celor doua cantarete, care sunt obisnuite cu invatatul coregrafiilor.

Oana Zavoranu nu este insa o necunoscatoare in acest domeniu! Bruneta a marturisit in nenumarate randuri ca-i place sa danseze si chiar s-a filmat de mai multe ori in timp ce dansa in casa, iar imaginile au devenit virale! Bruneta ar fi fost chiar ofertata in 2012 sa participe la emisiunea ”Dansez pentru tine”, unde ar fi trebuit sa o inlocuiasca pe Monica Davidescu dupa ce aceasta s-a accidentat in timpul repetitiilor, insa ar fi refuzat.

Laura Cosoi a facut dans de performanta pana la 16 ani si primii bani i-a facut din lectiile de dans sau spectacolele pe care le sustinea la diverse evenimente.
”Aproape 16 ani aveam, eram in clasa a IX-a. Nu m-am lasat total de dans, faceam tot felul de demonstratii la zilele Iasiului, am inceput sa predau pentru tinerele cupluri care se casatoreau, ii invatam sa danseze vals, mai faceam show-uri de dans, dansam la nunti, adica primii mei bani i-am castigat destul de devreme. Castigam aproape un milion de lei. Era o chestie frecventa, invatasem ca pot castiga bani si puteam sa-mi cumpar ce voiam eu cu acei bani. Asa, la 16 ani, am descoperit eu gustul banului. Dar nu mi-a placut sa predau. Pentru mine, dansul reprezinta…EU, eu pe scena, alaturi de un partener. Nu-mi va placea niciodata sa dansez intr-o trupa, cu alte persoane langa mine pe scena. Primul meu contact cu dansul a fost cu un baiat, eu asa stiu sa dansez, stiu sa ma las condusa, sa interactionez, sa comunic, exista chimia aia intre noi doi, exista temperamentul dansului, sunt foarte multe stari pe care le-am cunoscut. Dar atunci cand m-am lasat de dans, nu eram femeie. Cand m-am reapucat de dans, la „Dansez pentru tine“, devenisem femeie. Si deja dansul pentru mine a insemnat si mai mult, pentru ca intelegeam altfel relatia cu partenerul de dans, pentru ca era strict profesionala, dar cumva pe ringul de dans, partenerul inseamna mai mult de atat”, declara Laura Cosoi intr-un interviu acordar revistaciao.ro.

Lora este si ea indragostita de dans si dincolo de prestatiile de pe scena. Artista exerseaza ore in sir alaturi de colegele de trupa pentru a le oferi fanilor spectacole de nota inalta, insa dansul o pasioneaza si in viata de zi cu zi. Nu de putine ori vedeta s-a filmat in miez de noapte dansand pe ritmurile noilor ei melodii. Iubita lui Ionut Ghenu a participat chiar si la o competitie de dans, unde s-a luat la intrecere cu Rocsana Marcu pe ritmurile hit-ului “Boombastic”, in cadrul probei ”Hai la dans” a emisiunii ”Totul e permis”, care era difuzata de Antena 1.

Vedeta este cunoscuta pentru pasiunea ei pentru Michael Jackson si nu de putine ori s-a filmat dansand pe ritmurile melodiilor acestuia, iar imaginile au devenit virale. Se pare ca experienta blondelor nu o sperie pe celebra bruneta si ca se increde in instinct si talentul ei cu care a reusit sa-si cucereasca fanii si cu care reusise sa-i convinga pe producatorii de la ”Dansez pentru tine” sa o introduca in show. Si pana una alta, ce-i in mana, nu-i minciuna si Zavo e singura care si-a vazut contractul semnat si este sigura ca va aparea in noul concurs de dansuri de la PRO TV, ”Te PROvoc la dans”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro