Prima declaratie a Biancai despre ”sarcina”

Controversele par sa se tina scai de Bianca Dragusanu de cand a devenit mamica Sofiei. Dupa ce s-a tot spus ca nu ar fi fost de fapt insarcinata si ca ar fi apelat la o mama-surogat, lucru contrazis de vedeta, acum gurile rele au inceput sa speculeze ca iubita lui Victor Slav ar fi din nou gravida, dupa ce si-a tot acoperit burtica ba cu o esarfa, ba cu geanta, de fiecare data cand a iesit prin oras.

Cu toate ca le-a aratat chiar ea admiratorilor ei online ca este cat se poate de insarcinata cu doar o luna de zile inainte de a o aduce pe lume pe micuta Sofia, zvonurile au continuat vreme indelungata, iar acum Bianca s-a decis sa lamureasca noile rautati scornite in ultima vreme, „Adevarul este ca nu sunt insarcinata! Si nici nu voi mai fi in viitorul apropiat! Nici macar nu inteleg de unde au aparut aceste zvonuri, dar nu sunt adevarate”, a declarat Bianca Dragusanu.

Ce-i drept, discretia excesiva de care a dat dovada iubita lui Victor Slav inainte de a anunta ca o va aduce pe lume pe micuta Sofia s-a datorat si problemelor foarte serioase de sanatate pe care le-a avut. Dupa ce a tinut pe toata lumea cu sufletul la gura, pentru ca refuza sa confirme daca este intr-adevar insarcinata, Bianca Dragusanu a facut in sfarsit marele anunt. „Eu am o trombofilie la picioare. Fiind suspecta de aceasta boala, riscam sa fac avort spontan pana la 4 luni si jumatate”, a declarat Bianca Dragusanu intr-un interviu. Insa, desi nu a negat ca si-ar dori sa aiba mai multi copii, in acest moment nici nu se pune problema, in pofida celor care asteapta marele moment.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro