Strang miliardele din hituri

Peste un miliard de vizualizari au strans baietii de la Fly Project cu hiturile pe care le-au realizat la studioul Fly Records, unde produc piese pentru ei, dar si pentru multi alti artisti de top din Romania si nu numai.

„E greu sa urmarim evolutia fiecarei piese pe care o facem pentru artistii cu care colaboram la Fly Records pentru ca nu prea avem timp, insa ne bucuram enorm cand auzim ca artistii strang sute de milioane de vizualizari cu productiile noastre si oamenii din toata lumea cauta piesele si le iubesc. Ne bucuram pentru artistii cu care lucram in primul rand, ii felicitam si ne dorim sa repetam experienta cu fiecare dintre ei, cu fiecare piesa pe care o facem” spune Tudor, Fly Project.

Andra a facut peste 100 de milioane de vizualizari saptamana aceasta, cu superhit-ul WHY, realizat de gasca Fly Records, care s-a auzit pana in Indonesia, pe o plaja exotica.
loading...
Urmatoarea productie bomba Fly Records este chiar pentru Fly Project, un single care va innebuni cluburile din toata lumea anul asta si urmeaza sa se lanseze in luna martie.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro