Teo Trandafir a ramas cu traume dupa problemele de sanatate

La sfarsitul anului 2015, viata lui Teo Trandafir s-a schimbat complet, asta dupa ce si-a facut operatia de micsorare a stomacului. Teo a slabit incredibil de mult si arata mai bine ca niciodata. Vedeta Kanal D spune ca inca se uita in oglinda si nu ii vine sa creada ca se vede pe ea.

“Uneori ma vad tot grasa. Doar ca am prietene cum e nebuna de Baduleasca care este o splendoare de om si ne plangem una la alta de exact acelasi lucruri, ca in magazine ne uitam tot la hainele mari, la saci.

Ea mai e si stilista. Uneori uit de ce se uita cineva la mine mai asa, intelegeti cum. Flirtez cu oricine, nu am apasari, las sa inteleaga pe fiecare ce vrea.

As vrea sa ajung la 50 de ani asa cum am vazut eu ca se poate. Am vazut femei la 50 de ani foarte misto. Mama are 70 de ani, e atat de frumoasa si de sexy si ea nu se vede asa. Eu vreau sa fiu o apucata, o dereglata cu capul, vreau sa rad , sa ma duc la film cu prietenii, vreau sa intarzii noaptea, vine si fiimea cu mine pentru ca e foarte misto. Vreau sa traiesc ce altii considera ca la 45 de ani s-a incheiat”, a declarat Teo.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro