VICA BLOCHINA a incins atmosfera la aniversarea lui BRIGITTE SFAT!

Vica Blochina a reusit sa castige simpatia publicului, fiind apreciata si urmarita pe retelele de socializare si nu numai, de un numar impresionant de fani. Vedeta a intrat in lumea showbiz-ului autohton dupa ce a avut o relatie cu Victor Piturca, cu care are si un baiat.

Fosta amanta a lui Victor Piturca duce acum o viata linistita, alaturi de fiul ei si al fostului selectioner, mai ales dupa ce si-a refacut operatia la sani, iar apoi si-a „taiat” si nasul, asa cum isi dorea de ceva vreme. Desi nu a avut vreodata probleme majore cu silueta, blondina a ales sa umble si la acest „capitol”, apoi le-a aratat fanilor de pe Facebook rezultatele.

Drept dovada ca este intr-o forma excelenta in prezent, atat fizic, cat si mental, Vica le-a aratat fanilor de pe Instagram o fotografie de la distractia de pomina petrecuta la aniversarea lui Brigitte Sfat. Pusa pe sotii, alaturi de o prietena, blondina s-a lasat pipaita pe posterior, in vazul tuturor, primind o apreciere pozitiva din partea celei care a intrat in jocul ei: „Jennifer Lopez e minciuna pe langa tine!”.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro