Zavo le-a dat o noua lovitura vrajitorarelor!

Oana Zavoranu a deschis un nou proces impotriva vrajitoarelor Vanessa si Mellisa, care au fost condamnate dupa ce au escrocat-o, si le cere acestora despagubiri in valoare de 450.000 de euro. Dosarul a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti, insa pana acum nu a fost stabilit primul termen de judecata.

La sfarsitul anului trecut, Roxana Lider si Rada Minca, cunoscute ca vrajitoarele Vanessa si Melissa, au fost condamnate definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la cate trei ani inchisoare cu suspendare, intr-un dosar in care au fost trimise in judecata pentru ca au santajat mai multe persoane, printre care si Oana Zavoranu. Instanta a mai dispus ca cele doua sa-i plateasca Oanei Zavoranu suma de 10.000 euro, reprezentand daune morale, insa a lasat in rest nesolutionata actiunea civila. Acum, Zavo vrea ca cele doua sa plateasca si pe partea civila pentru ce au facut, si le cere 450.000 de euro.

La scurt timp dupa ce procurorii au intrat pe fir, Oana Zavoranu le-a spus cum a fost contactata de vrajitoare si cum au reusit acestea sa o determine sa le cedeze bunuri si bani. Ea a povestit ca, fiind deprimata in urma despartirii de Pepe, a fost contactata de vrajitoarea Vanessa.

Aceasta i-a spus Oanei ca o place si vrea sa o ajute sa iasa din starea de depresie, dupa ce aflase de la televizor de problemele acesteia in casnicie. Initial a refuzat sa beneficieze de serviciile vrajitoarei, insa ulterior a acceptat sa o viziteze pe aceasta, pentru a i se ghici. Cu aceasta ocazie, a mai relatat Zavoranu in fata instantei, vrajjitoarea Vanessa „a descoperit” ca ea ar avea farmece facute chiar de catre mama ei, Marioara Zavoranu, care ar fi intentionat sa o omoare cu ajutorul unei vrajitoare foarte puternice – Melissa. In aceste conditii, Vanessa i-a intermediat o intalnire cu Melissa, care a avut loc acasa la aceasta. Totodata, Zavoranu a fost deposedata de o serie de bunuri mobile si imobile si mai multe sume de bani si, ulterior, santajata si amenintata de catre inculpatii din dosar

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro