Adevarul despre dieta tinuta de Adriana Bahmuteanu.

Adriana Bahmuteanu face furori cu silueta ei dupa ce a reusit sa slabeasca aproape 20 de kilograme, insa minunea s-ar putea sa nu tina prea mult.

Dupa ce toata lumea a inceput sa o complimenteze, Adriana Bahmuteanu a negat ca si-ar fi facut o operatie de micsorare de stomac si a sustinut tot timpul ca ar fi vorba doar de un regim echilibrat. Mai mult, Bahmu sustinea ca nu se mai atinge de carne, ba nici macar nu simte vreo pofta!

”Eu de trei ani nu mai mananc deloc carne. Sunt vegetariana si mai nou rawvegan. Ma simteam rau, eram umflata, mi se umfla gatul si nu stiam de ce. N-a stiut nimeni ce am si la un moment dat am citit o carte si am spus gata. Mai mananc peste, fructe de mare, consum lactate, oua, ciuperci. Ciuperca inlocuieste foarte bine carnea si sunt foarte gustoase si sanatoase. Cand mi-e foame si nu apuc sa mananc nimic, bag o merdenea”, declara recent Adriana Bahmuteanu.

Se pare insa ca a uitat repede de aceste lucruri si s-a dat de gol ieri chiar pe Facebook dupa ce, incantata dupa o petrecere intre prieteni, s-a lautat si cu meniul.

loading...
”Toata lumea ma intreaba cum de arat atat de bine!!! Azi m-am decis sa va dezvalui secretul meu: am o familie de prieteni care ma invita sa savurez cele mai bune preparate din peste de Dunare, gatite chiar de ei. Asadar, mancam pe saturate si petrecem seri frumoase impreuna. Pai cum sa nu arat bine!”, a scris Adriana Bahmuteanu.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro