Ana Baniciu calca pe urmele tatalui

Ana Baniciu, cantareata, compozitoare si actrita ne demonsetreza inca o data ca talentul este una dintre cele mai importante calitati ale familiei Baniciu. Ultima piesa lansata de Ana Banicu este compusa chiar de ea si spune o poveste personala.

Artista canta de la varsta de 5 ani, a avut numeroase concerte, iar ulterior s-a facut cunoscuta publicului datorita serialului „Pariu cu viata” si a devenint in scurt timp un idol pentru publicul tanar. Tatal ei a a incurajat-o mereu sa urmeze o cariera muzicala si ajutat-o intotdeauna cu cele mai bune sfaturi. El a avut grija sa a avertizeze si despre greutatile pe care le poate intalni in acest domeniu, dar in acelasi timp a lasat-o sa ia singura deciziile in ceea ce priveste cariera ei muzicala.Totusi, aceasta nu s-a lasat descurajata nicio clipa, iar ambitia de a-si demonstra talentul a fost privita cu admiratie de catre Mircea Baniciu. Anul acesta cei doi vor lansa o piesa impreuna, care cu siguranta va fi indragita de publicul roman inca de la prima ascultare.

„Mereu am simtit ca m-am nascut sub o stea norocoasa, intr-o casa in care am auzit muzica din primele zile de viata! Ma bucur ca pot exprima ceea ce simt prin muzica. De curand am inceput sa compun, traiesc un sentiment nou si as vrea sa astern pe hartie cat mai multe povesti frumoase!” a declarat Ana Baniciu

„Aroma de iarna” este cel mai recent single al Anei. Artista a decis sa isi puna sentimentele pe hartie si sa creeze o piesa in care ne putem regasi cu totii la un moment dat in viata. Piesa transmite un mesaj emotionant, care vorbeste despre recentele experientele tarite de artista.

loading...
Ana Baniciu si-a inceput cariera in trupa LaLaBand si a jucat in serialele „Pariu cu viata” si „O noua viata”. Prima sa piesa a fost „Iubire sau razboi”, alaturi de rapperul Doddy si au urmat melodii precum „Iti dau un La”, „Karma” sau „N-a fost sa fie”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro