Andreea Balan, din nou mama! Cum a convins-o George Burcea sa-l faca iar tatic

Andreea Balan traverseaza cea mai frumoasa perioada din viata ei si se pare ca linistea pe care si-a gasit-o alaturi de actorul George Burcea o face sa se gandeasca la viitor si la marirea familiei. Artista a marturisit ca-si doreste sa devina din nou mamica.

Andreea Balan a marturisit ca se bucura sa redescopere lumea prin ochii fiicei sale, Maya, insa marturiseste ca nu s-ar fi descurcat atat de bine daca nu ar fi avut parte de ajutor. Artista a spus ca viitorul ei sot, George Burcea, este un tata devotat, care se implica activ in cresterea fiicei sale, lucru care i-a dat curaj sa-si doreasca sa mai faca inca unul-doi copii.

„I-am pus Carusel (n.r. fiicei sale, Maya). Este foarte atenta. La televizor se uita doar la Duck TV. Uite camila, uite girafa si o iei de la capat. Uite girafa… O mama care nu are ajutor trebuie sa fie inteleasa. O singura femeie, o mama… este foarte greu.Eu avand ajutor, George fiind atat de implicat, ma mai gandesc la un copil, doi… Sa nu ma sperii. Daca as fi fost singura, cu siguranta nu. George are patru frati. Stiu sa gatesc mici, mici chestii, cat sa supravietuiesc. Stiu sa fac tort. Il papa tati. Stie el. E important sa avem tort tot timpul in frigider”, a declarat Andreea Balan.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro