Andreea Mantea a marturisit adevarul despre impacarea cu Stefan Stan

Stefan Stan si Andreea Mantea au avut o relatie scurta, dar pasionala, care s-a terminat cu un amantlac, iar bruneta nu a uitat ca a fost inselata de cantaret, cu toate ca-si pusese inima pe tava.

Au trecut patru ani, iar in acest timp s-a spus de mai multe ori ca prezentatoarea inca mai are sentimente pentru Stefan Stan, si ca nu ar refuza o impacare. Altii au afirmat insa contrariul.

Ei bine, Andreea Mantea a lamurit misterul in cele din urma si a raspuns la intrebarrea care le sta multora pe buze. Ea i-a spus unei prietene apropiate ce simte acum pentru fostul ei iubit, dar a clarificat lucrurile si in ceea ce priveste o posibila impacare. Andreea a confirmat zvonurile: nu se impaca cu fostul iubit.”Se amuza si ea de cate ori auzea ce spun unii, ca i-ar mai da o sansa lui Stefan, sau ca mai are sentimente pentru el. Mi-a spus clar ca a pus cruce relatiei inca de cand a aflat ca a fost inselata, si ca Stan a dezamagit-o crunt. L-a iubit mult, si-a pus sufletul pe tava, a crezut si a vrut sa faca casa buna cu barbatul. Iar el i-a dat o lovitura crunta: a inselat-o. Andreea spunea ca ar fi apreciat ca fostul ei iubit sa fie barbat si sa-i spuna ce a facut, nu sa afle de la altii ca a inselat-o”, a declarat prietena Andreei Mantea
loading...
Categorica din fire, prezentatoarea nu a putut sa treaca peste amantlac, desi isi facea planuri de nunta cu Stefan, iar Piedone, fostul primar al sectorului 4, urma sa le fie nas. Prezentatoarea l-a dat uitarii pe fostul ei iubit, iar in prezent isi vede mai departe de viata si se bucura de baiatul ei. Iar atunci cand se intalnesc la diferite evenimente, bruneta il ”inteapa” pe fostul ei iubit. Intr-una din dati, prezentatoarea a dat nas in nas cu artistul la o nunta, acolo unde Stan i-a cantat melodia ”My love”. Mantea a fost insa de neinduplecat.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro