Andreea Mantea, o mamica incredibil de sexy!

Andreea Mantea, coprezentatoarea emisiunii ”WOWbiz”, este mamica unui baietel in varsta de un an si noua luni, si a reusit sa-si recupereze silueta de invidiat care a consacrat-o, astfel ca in urma cu putin timp, ea le-a dezvaluit fanilor care este secretul ei.

Cu ocazia aniversarii a zece ani de Kanal D, Andreea Mantea a vorbit despre ceea ce face atunci cand nu este pe micul ecran si a dezvaluit care este secretul siluetei sale:

”M-am apucat de sala de nevoie, dar a inceput sa-mi placa. Am fost doua saptamani racita si nu am mers, iar acest lucru s-a vazut. Incerc sa ajung mereu. Petrec cam o ora, o ora si jumatate. Am o antrenoare minunata, care ma ajuta.”, a povestit Andreea, care a dezvaluit, de asemenea, ca urmeaza si dieta, insa nu-i ”iese” mereu: ”Da, incerc sa tin si dieta, dar uneori sunt zile in care nu ma pot abtine. Fie sunt zile in care sunt prea obosita si ma infig in mancarea fast-food, fie pur si simplu am chef de ceva dulce. Cu toatele suntem asa.”, a mai spus ea.
loading...
De asemenea, fara sa stea prea mult pe ganduri, dupa ce a fost rugata sa-si arate abdomenul perfect tonifiat, Andreea Mantea a dezvaluit si care este ”ingredientul” minune cu ajutorul caruia reuseste sa topeasca kilogramele in plus: ” Am 53 si 250 de grame. Aveam 53 si 800 de grame, dar am slabit. Am manct ciocolata. Am inceput o cura cu zer din lapte de capra. Eu tineam un regim cu apa si lamaie, pe stomacul gol, dar nu mai conta. Am cautat pe net si dintre toate am ales zerul. Am inceput sa topesc kilogramele in plus. Pur si simplu e minunat.”, a spus ea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro