ANDREEA MARIN le pregateste o surpriza fanilor

Andreea Marin este o femeie fericita, care si-a gasit linistea si bucuria dupa divortul de Tuncay Ozturk. Bruneta a inceput un nou capitol al vietii sale, atat in viata personala, cat si pe plan profesional, odata cu noul sau proiect de televiziune, fiindca Andreea este membru in juriul emisiunii „Uite cine danseaza”.

Chiar daca prezenta in aceeasi emisiune a Mihaelei Radulescu, in postura de prezentatoare, a starnit valuri de comentarii, mai ales dupa „intepaturile” la care a apelat cea din urma, Andreea Marin nu lasa nimic neplacut sa o afecteze si se bucura din plin de experienta inedita.

Pentru ca nu uita niciodata de fanii ei, vedeta posteaza constant pe contul ei de Facebook mesaje, fotografii si filmari, prin intermediul carora le impartaseste acestora momentele frumoase din viata ei.

In urma cu putin timp, Andreea Marin a postat pe contul ei un video in care le prezinta prietenilor online perechea de pantofi aleasa pentru editia din aceasta seara a emisiunii „Uite cine danseaza”, alaturi de un mesaj si o promisiune: „Au sosit bijuteriile pe care le voi purta diseara la Uite cine danseaza. Intreaga tinuta de astazi, care mi-e foarte draga, diseara, la ora 20:30, pe ProTV. Dar ne vedem si inainte de debutul emisiunii: la Stirile ProTV. Corina Caragea m-a insotit acum cateva zile la un antrenament, si pentru ca am primit multe intrebari despre felul in care ma mentin in forma la 42 de ani, din reportajul Corinei veti afla raspunsuri. Ne vedem diseara! Va astept cu drag!”.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro