Aza – Rimel (single nou si videoclip)

E talentata, carismatica, plina de sex appeal. Frumoasa AZA promite sa fie noua senzatie a muzicii romanesti. Descoperita de catre Adrian Sina, artistul si producatorul care a lansat tendinte muzicale si artisti de valoare precum Lidia Buble, Maxim sau Sandra N, tanara Aza se poate mandri la doar optsprezece ani cu feat-uri impresionante alaturi de cei de la Directia 5 si Akcent.

Noul ei single intitualat „Rimel”, produs de catre Akcent Music, este o declaratie de atitudine din partea artistei, care nu ezita sa isi spuna punctul de vedere intr-un mod delicat si feminin dar plin de hotarare.

Videoclipul piesei ne prezinta o AZA mai senzuala ca oricand, care jongleza cu tinute barbatesti dar si in bodyuri provocatoare.

Legat de noul single, artista declara: „Am iubit de la prima auditie piesa !! Imi place ca este pozitiva, plina de ritm dar si de atitudine – spune povestea tuturor fetelor care la un moment dat s-au saturat de vorbele frumoase, dar cam mincinoase ale baietilor. Morala piesei este ca noi, fetele, suntem delicate si purtam rimel, iar atunci cand este nevoie, stim sa ne spunem punctul de vedere.”

loading...

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro