Bianca Dragusanu: M-am operat a saptea oara la picioare ca sa dansez la botez

Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru botezul fiicei lor, Sofia (5 luni), eveniment care va avea loc in luna mai. Pentru a scapa de durerile chinuitoare, dar si pentru a putea incalta pantofi cu toc foarte inalt, Bianca a fost supusa recent unei noi interventii chirurgicale, la ambele picioare.

Prezenti miercuri seara la inaugurarea unui salon de infrumusetare, Bianca Dragusanu (34 de ani) si Victor Slav (36 de ani) ne-au povestit despre pregatirile pentru crestinarea Sofiei: “La botezul de pe 7 mai vor fi aproximativ 70 de persoane, o sa avem si momentul ursitoarelor. Nasii sunt cei pe care i-am avut si la nunta, Monica si Cristi, prietenii nostri. Inca nu am stabilit unde va fi slujba de crestinare, oscilam intre Manastirea Casin si o biserica frumoasa din Herastrau. Invitatii vor beneficia de bufet suedez cu specific italian, inclusiv fructe de mare si peste. Va fi totul ca in povesti, decorat cu trandafirasi roz”. Bianca vrea sa fie infloritoare in cea mai frumoasa zi a vietii, astfel ca va acorda o mare importanta tinutei: “La biserica ma voi imbraca in pantaloni sau in salopeta. De rochia nasei si a surorii mele ma voi ocupa eu, vor fi in ton cu tinuta mea. Iar la petrecere eu si Sofia vom avea haine din acelasi material”.

Bianca Dragusanu a suferit o noua interventie chirurgicala la picioare, la medicul Calin Dobos, in speranta ca va scapa de vanataile de pe picioare, ”amintiri” de la un fost iubit din tinerete: “M-am operat a saptea oara la picioare, ca sa pot dansa la botez. Trebuie sa port niste ciorapi compresivi, ma bucur ca vanataile nu se mai vad acum asa de rau, le mai maschez cu fond de ten. La botez voi putea purta tocuri inalte, caci am mai scapat si de dureri, in urma operatiei”, ne-a spus Bianca.

Ea a vorbit adesea despre scandalurile avute cu fostul iubit: “Am avut o relatie de doi ani de zile, in care am trait terorizata. Individul acela mi-a strivit picioarele. Intr-o dimineata, cand am mers sa duc cainele afara, la 6.00 dimineata, m-a rapit din fata casei mele si m-a dus la cabana lui din Petrosani. Era ziua mea, eram la Targu-Jiu si am plecat de la el fara sa-i spun. M-a prins si m-a batut in plina strada. Am avut si martori pentru acest lucru si a fost arestat. Intre timp, eu mi-am retras plangerea, pentru a-l lasa sa aiba o viata fericita”.

loading...
Intrebata daca l-ar invita la chef si pe Catalin Botezatu, pe care l-a iubit cu patima in urma cu zece ani, ea a dat un raspuns plin de diplomatie: ”De ce nu? Noi am mai vorbit, ne-am dat mesaje de Sarbatori, de ziua noastra de nastere. Victor nu este deranjat de prezenta lui, nu are de ce, suntem oameni maturi”.

Bianca si Victor au devenit mult mai responsabili, dupa ce au devenit parinti, in urma cu cinci luni. Topiti dupa fiica lor, Natalia Sofia, ei au decis sa-si imparta treburile pentru ca micutei lor printese sa nu-i lipseasca nimic. Astfel, cand Bianca mestereste de zor la salonul ei de croitorie, Victor sta acasa cu bebelusa, iar cand ea revine de la serviciu, el pleaca la cumparaturi. Deunazi, fostul prezentator al rubricii ”Vremea”, de la PRO TV, a fost surprins de fotoreporterii Click! in zona Floreasca, in timp ce iesea dintr-o farmacie cu o punga plina cu pampersi. Bianca si Victor au divortat in urma cu trei ani, dar si-au mai dat o sansa.

sursa: click.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro