BIANCA DRAGUSANU s-a fotografiat din nou fara pic de machiaj, iar toata lumea a ramas muta de uimire.

Bianca Dragusanu a reusit sa uimeasca din nou, dupa ce a decis sa se fotografieze in momentul in care a iesit in oras alaturi de o prietena.

Ce le-a atras atentia prietenilor virtuali, dupa ce imaginea a ajuns pe contul de Instagram al vedetei, a fost insa faptul ca Bianca nu a apelat deloc la farduri.

Acest lucru s-a mai intamplat si-n urma cu cateva saptamani (vezi AICI), iar aparitia naturala de acum a iubitei lui Victor Slav a reusit sa adune pe reteaua sociala peste cinci mii de aprecieri din partea fanilor sai. In plus, s-ar parea ca fosta asistenta TV a iesit in oras cu respectiva apropiata chiar de Valentine’s Day, iar aceasta este una dintre cele mai bune prietene ale Biancai Dragusanu.
loading...
Cu siguranta Bianca Dragusanu este una dintre cele mai senzuale aparitii ale showbiz-ului autohton, iar imediat ce-a devenit mamica, in urma cu patru luni de zile, ea a dat dovada ca poate fi intr-o forma maxima, dar si ca poate arata impecabil, chit ca abia o adusese pe lume pe Sofia, fetita sa si a lui Victor Slav.

sursa: cancna.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro