Bogdan Vladau se insoara si vrea copii! Cum arata iubita lui!

Cunoscutul playboy Bogdan Vladau, renunta la burlacie! El se va casatori cu aleasa inimii sale, fotomodelul Gina Ghirila si isi doresc copii! Imediat dupa cununie, mirii vor pleca din tara, asa ca petrecerea va avea loc, probabil anul viitor!

”Pai…e timpul sa am si eu un copil. Maruta, tu ai doi nu-i asa? I-a spus zambind, Vladau, realizatorului emisiunii TV unde a venit alaturi de logodnica lui ca sa vorbeasca despre casatorie.

Vladau a povestit ca este impreuna cu Gina de trei ani. ”Ne-am cunoscut la o petrecere, ne-am vazut de cateva ori mi-a placut foarte mult sufletul lui minunat, chiar daca suna ca un cliseu. Eu am pozat si el a frecventat aceasta petrecere” a povestit Gina momentul cand l-a intalnit pe Bogdan. ”In mai avem cununia civila iar apoi plecam din tara pe perioada nedefinita in Marea Britanie si SUA. La cununie vor participa doar Aureliu, Vlad Mirita, numai apropiati. Avem nasi de la Baia mare, sunt prieteni de-ai mei, doamna e managerul spitalului de acolo” a povestit Vladau

”Am cerut-o la manastire, unde vrem sa facem cununia. Nu prea se poate face acolo, speram doar ca parintele nostru duhovnicul sa vina unde o vom face. Nu am stabilit inca data, sa zicem in prima jumatate a lui mai ” a mai spus Vladau.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro