Cum au decurs cele 3 show-uri PSIHEDELIA

Delia a sustinut 3 zile senzationale de show PSIHEDELIA la Sala Palatului. Toate zilele s-au desfasurat cu sala ocupata la capacitate maxima, iar spectatorii au trecut prin stari diferite si total opuse, de la uimire in momentele teatrale puse in scena intr-o lume de sanatoriu, pana la momente de magie in care Delia a levitat.

Show-ul a inceput cu o lume de poveste pe taramuri nebune de tot, cu personaje care mai de care mai speciale, intr-un „laborator” muzical. Delia a dat startul psihedelic cu „Inimi Desenate” dintr-un cilindru metalic creepy, moment urmat de aparitia in scena a lui Denis (The Motans) alaturi de care a interpretat noul lor single, „Weekend”. Cei doi artisti au cantat in camasi de forta specifice unui spital de boli mintale.

Pe „1,2,3,4” in PSIHEDELIA a urmat o explozie de culoare si dans, pe scena alaturi de Delia si baletul COBO au urcat si personajele ciudate de la inceputlui show-ului. Unul dintre cele mai hipnotizante personaje de pe scena a fost diva Amazon Ashley a.k.a. „Big Momma”, dansatoare si personaj celebru din Statele Unite, devenita cunoscuta in special dupa turneul in care a insotit-o pe Miley Cyrus. Amazon Ashley a poza in look-ul deja iconic al primului poster PSIHEDELIA, cu ochelarii ascutiti portocalii si peruca multicolora/curcubeu.
loading...
Un moment dedicat naturii si dragostei a fost cel in care Delia a interpretat la flaut si la un pian din muschi noua ei piesa, „Verde Imparat”, urmat de deja cunoscutul „Fata verde”. Show-ul a alunecat lin intr-o zona plina de incantatii pe „Africana”, iar la „Ipotecat” artista face o baie de „bani” intr-o cada pozitionata in central scenei. Miile de spectatori care au fost prezenti la PSIHEDELIA s-au bucurat in premiera de o interpretare speciala a hitului „Parfum de fericire” intr-o maniera rock alternativ, unde artista a utilizat si o portavoce pentru a canta anumite portiuni din piesa.

foto: adevarul

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro